Fizički napad koji je nedavno pretprela bivša košarkašica Milica Dabović, od sada već bivšeg dečka Simona Šimeta Šiklića, već je iza nje, a novinske stupce sada pune priče o njenoj novoj vezi sa izvesnim biznismenom Vukom. Međutim, izgleda da se Milica nije dobro dogovorila sa svojim novim izabranikom o datumu početka njihovog odnosa. 

Autor: Printscreen Instagram

- Počeli smo da se zabavljamo nedavno, dva-tri dana pošto je on izdao saopštenje za medije u kojem je otkrio da smo zajedno - izjavila je Milica za "Hello", nakon čega su mnogi počeli da se pitaju kako je moguće da je on prvo objavio saopštenje da su zajedno, a da su tek onda uplovili u vezu.

Autor: Instagram

- Milica je predivna i predobra devojka. Naše prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Ona je za mene pre svega devojka koja je imala fantastičnu sportsku karijeru iza sebe, koja je bila kapiten reprezentacije moje zemlje i na to sam bio ponosan i kada smo se poznavali kao drugovi. Odlično funkcionišemo zajedno i prija mi njeno društvo – rekao je Vuk za Telegraf.rs, a ovo njegovo priznajnje Milica je očigledno nazvala saopštenjem. 

Autor: Pink.rs