PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PRIŽELJKUJE DA IZGOVORI OVE REČI Jano, taj monstrum ti je ubio majku!

Objavljeno: 13.06.2017 09:09Izvor: Alo!

Meseci prolaze jedan za drugim, punih 14 je prošlo, a ubica Jelene Marjanović (33) iz Borče još nije uhapšen. Najnovija informacija je da iza brutalnog ubistva možda stoji kamiondžija iz Rumunije.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

- Niko me nije zvao iz policije. Valjda bi meni prvom javili da je ubica uhapšen. Dosta mi je više nagađanja. Verovaću da je zločinac uhapšen tek kad mi neki zvaničnik to i potvrdi - počinje svoju ispovest za „Alo!” Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović.

Telo nesrećne žene nađeno je u kanalu u Borči nakon što je policiji prijavljen njen nestanak. Od tada do danas nije pronađeno ni mesto ubistva, niti oružje kojim je nesrećna žena usmrćena.

 - Živim za dan kada ću mojoj Jani reći - ovo je monstrum koji ti je ubio majku. Tada ću joj pokazati njegovu sliku. Taj zločinac je unuštio život i mojoj porodici i meni. Više od godinu dana zbog njega smo na stubu srama. Umesto da tugujemo za njom, mi smo bili ubice - priča Zoran.

Jelenin suprug Zoran kaže za „Alo!” da mu policija nikada nije rekla na koga sumnja i dodaje da bi mu lično presudio kada bi znao ko je!

- Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime - priča naš sagovornik.

Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga.

Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada su ispitani gotovo svi meštani Borče i Crvenke.

Kako „Alo!“ saznaje u MUP-u, naša policija od kolega iz Rumunije nije dobila nijednu informaciju niti ijedan pisani dokument.