PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

POTPUNI PREOKRET: Oteti muškarac iz Novog Sada uhapšen zbog pokušaja ubistva muža Goce Božinovske i bombaškog napada!

Objavljeno: 23.05.2017 15:21Izvor: Telegraf.rs

Kako nezvanično saznajemo, on je pokušao da ubije muža Goce Božinovske - Nebojšu Tubića Žapca, a bačena bomba je bila adresirana na Tomislava Bokana




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nakon vesti koja je šokirala Novosađane, da je u naselju Detelinara juče otet muškarac G.C. (41) iz Budisave i ubačen u gepek, a otmičari odmah uhvaćeni, došlo je do preokreta u slučaju - uhapšenaje oteta osoba!

Preokret se desio kada je policija u Novom Sadu uhapsila G.C. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti!

Tokom intenzivnog operativnog rada na rasvetljavanju svih okolnosti jučerašnje otmice, G.C. je osumnjičen za pokušaj ubistva u maju 2012. godine, kada je, kako se sumnja, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Novom Sadu, vatrenim oružjem teško ranio pedesetsedmogodišnjaka iz Bačke Palanke.

Naime, kako saznajemo, on je osumnjičen da je  tada pokušao da ubije muža Goce Božinovske – Nebojšu Tubića Žapca.

Podaci do kojih je policija došla tokom istrage ukazuju i na to da je G. C. aktivirao ručnu bombu ispod parkiranog automobila direktora jednog novosadskog javnog preduzeća, u junu 2013. godine. Tom prilikom, lakše je povređeno dvoje prolaznika i oštećeno desetak automobila.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o napadu na Tomislava Bokan.

G. C. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

KAKO SE DESILO GEPEKOVANJE U NOVOM SADU

Kao što smo već pisali, policija je odmah blokirala grad i u veoma kratkom vremenskom roku uhapsila otmičare N.S. (39) i B.B. (51) i pronašla otetog muškarca.

U međuvremenu, pojavili su se novi detalji ove otmice koja je digla celu Srbiju na noge.

Otmičari su vozili automobil marke “audi” beogradskih tablica.

G.C. (41) iz Budisave je, kako se navodi, zadobio teške povrede glave, vrata i grudi jer je dobio teške batine. Trenutno se nalazi na Urgentnom centru na oporavku.

– Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan.

KAKO SU KOMŠIJE ČULE 

Otmičari su ga prvo pretukli, a zatim strpali u gepek u Ulici Janka Čmelika, a uhapšeni su na Mišeluku.

Prema rečima očevidaca, G.C. je u trenutku otmice zapomogao: “Nemojte mene, nemojte!”

Očevici su upravo i pozvali policiju, koja je ubrzo pohapsila nasilnike. A onda se danas desio preokret kakav se ne pamti – UHAPŠEN JE ČOVEK KOJI JE BIO GEPEKOVAN