PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PORODIČNA DRAMA BEOGRAĐANA NA LETOVANJU Dete zgazilo na osu, a onda je baba dohvatila nož!

Objavljeno: 15.08.2017 15:11Izvor: Alo!

Letovanje prosečne srpske porodice često može da ode u neželjenom pravcu...




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kada krećete na put sa decom, nikada ne znate šta sve možete da očekujete. A, ako vam se još u avanturi pridruže i ostali članovi porodice, onda iznenađenjima nikad kraja.

Upravo se jedna takva nepredviđena, a komična situacija, dogodila jednoj porodici iz Beograda koja odmor provodi na peščanim plažama Grčke.

Naime, drama je počela kada je jedno od dece slučajno nagazilo na osu u pesku na plaži. Osina žaoka je ostala u malenom dečijem prstiću pa je odmah usledila akcija vađenja i "spasavanja". Dete, srećom, nije alergično na ujed ovog insekta pa je izbegnuta još veća drama, ali su roditelji brže-bolje posegli za ledom, kako bi detetu spao otok.

Ali, to je samo početak... 

Druga osa je potom napala detetovu baku i ujela je za nogu, a žena kako bi se odbranila počela je da mlatara rukom kroz vazduh. I to bi sve bilo u redu, da baka u ruci nije držala nož! Zamahnuvši "hladnim oružjem" u ruci, slučajno je samu sebe posekla po drugoj ruci... Alergije ni kod nje nije bilo, ali povreda ruke jeste.

Tako su baka i unuka sada ponosno šetale flaster na plaži, kada im se u "novoj modi" pridružio i deda, koji je, nevezano za gore opisanu situaciju, povredio prst.

Dakle, simpatičnu mnogočlanu porodicu iz Beograda sada je na plaži u Grčkoj lako prepoznati, jer furaju flaster kao zaštitni znak!

Sumnjamo, da će ovako biti interesantni još nekoj osi ili ne daj bože nekom opasnijem insektu.