PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Porodica godinama skrivala tajnu: Dejan Krstičić je oduvek imao psihičke probleme

Objavljeno: 24.02.2017 10:08Izvor: Telegraf.rs

- Dejan je imao problem odmalena, ali njegova porodica nije pričala o tome. Gledali su da to zadrže za sebe. Činjenica je da je on bio tih, miran i povučen, ali takvo njegovo ponašanje, navodno, nije bilo zbog njegovog karaktera nego zbog tog poremećaja - priča Krstičićev komšija




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Dejan Krstičić (35) iz Štrpca koji je u ponedeljak nožem izbo svoje sinove blizance, od kojih je jedan preminuo, navodno je od malena patio od psihičkih problema. Za problem je jedino znala njegova porodica koja je to krila.

– Posle zločina su svi bili šokirani, jer Dejan nikada ranije nije bio agresivan. Imao je skladan brak sa Anom, bebe je veoma voleo i brinuo se o njima. Članovi njegove porodice su rekli da je u poslednje vreme imao paranoični strah da će mu Albanci oteti decu i da je, otkako je postao otac, zapao u neku vrstu depresije, ali istina je zapravo drugačija – priča jedan Krstičićev komšija i dodaje:

Foto: Wikipedia/strpce.com

Foto: Wikipedia/strpce.com

– Dejan je imao problem odmalena, ali njegova porodica nije pričala o tome. Gledali su da to zadrže za sebe. Činjenica je da je on bio tih, miran i povučen, ali takvo njegovo ponašanje, navodno, nije bilo zbog njegovog karaktera nego zbog tog poremećaja.

Kako dalje navodi, Dejanovi roditelji su primetili da sa njim nešto nije u redu još dok je bio dete.

– Recimo, do pete godine uopšte nije pričao. Tek kad je napunio pet godina, progovorio je. Ana mu je bila prva devojka i u nju je gledao kao u boga.

Meštani tvrde da iako je Dejan bio profesor fizičkog u srednjoj školi, da nije bio “adekvatan” da radi sa decom.

Foto: Tanjug/AP, Freeimages.com/BenEarwicker

Foto: Tanjug/AP, Freeimages.com/BenEarwicker

– Bio je previše miran i nesnalažljiv, tako da često nije znao kako da obuzda decu. Dešavalo se da mu ceo razred ne dođe na čas, a on nije znao kako da postupi, pa bi savet tražio od drugih kolega – otkriva jedan od meštana.

Supruga Ana nije znala da Dejan odavno ima psihičkih problema.

– Njegova porodica je to skrivala od svih. Nekolicina ljudi iz njihovog najbližeg okruženja znala je za ovaj Dejanov problem. Ana ga je nagovarala da ide kod psihijatra na razgovor. U početku je odbijao, ali je na njeno insistiranje i ubeđivanje prihvatio da ode kod stručnjaka. U utorak je trebalo da Dejan i Ana odu u Kosovsku Mitrovicu kod psihijatra, ali Dejan je u ponedeljak doživeo neko pomračenje uma i napravio zlo – kaže ovaj meštanin.

(Telegraf.rs)