PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Opet otišla studentkinja koju je cela Srbija tražila pre 10 dana, više nije u Beogradu!

Objavljeno: 13.06.2017 16:09Izvor: Telegraf.rs

Sad je odlučila da se skloni zbog negativnih komentara ljudi




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Kada je početkom ovog meseca nestala studentkinja Jelena Lazarević, cela Srbija je bila na nogama! Međutim, ona je sada ponovo odlučila da se skloni. Za mnoge u Beogradu je nestala. Više nije tu i neće se vraćati neko vreme.

Svi su se, pre 10 dana, plašili najgoreg, sumnjalo se na otmicu, a javnost je imala jedan jedini zadatak – da je pronađe živu i zdravu. Jelena se nakon tri dana sama vratila kući. Kada su svi saznali da je devojka doživela “slom” i da je besciljno lutala po našoj prestonici, napali su je!

Bez trunke empatije i razumevanja, ta ista javnost koja je želela da se Jelena vrati živa i zdrava “gađala je kamenjem”. Komentari su, malo je reći, bili strašni.

Ali Jelena Lazarević, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ponovo je odlučila da nestane!  Ovog puta je rekla roditeljima da želi da se skloni iz Beograda.

Sada je u Prijepolju s njima. Očigledno da je teško podnela sve što se dešavalo otkako je odlučila da se skloni od svih, pa se tako i sada ponovo sklonila.

– Sada je dobro, sada je sve dobro – rekao nam je danas njen zet Darko Mirković.

Jelena je nakon što se vratila kući, u iznajmljen stan na Kanarevnom brdu, bila u bolnici Laza Lazarević na pregledu. Lekari su rekli da mora da se odmara, miruje i ne opterećuje.

Ipak, komentari ne daju Jeleni i njenoj porodici da u miru rešavaju svoje probleme.

– Pogodili su nas komentari. Ono je stvarno užas. Dalje komentare na to nemam – rekao nam je zet.

Dodao je da su svi stavili tačku na to.

– Najvažnije je da je Jelena dobro. Mi smo stavili tačku na tu priču i krenuli dalje – rekao nam je Darko za kraj i dodao da se Jelena uskoro vraća na fakultet.

Podsetimo, Jelena Lazarević nestala je u petak, 2. juna, pola sata posle ponoći nakon što je završila smenu u kafiću “Anggolo”.