PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

NAJGENIJALNIJI OPIS BALKANA: Cela Srbija priča o ovom HIT STATUSU na Fejsu! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.2016 23:31Izvor: Telegraf.rs

Jedan mladić je na Fejsbuku napisao status koji je oduševio mnoge, a u kom se Balkan opisuje kroz prizmu istorijskih događaja




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Postoje mnoge definicije Balkana, ali jedna se posebno izdvaja zbog toga je što drugačija od ostalih i što ovo poluostrvo opisuje mnogim asocijacijama vezanim za prošlost.

Jedan mladić je na Fejsbuku napisao status koji je oduševio mnoge, u kom se Balkan opisuje kao mesto gde su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Sloveni tukli Rimljane, a onda Sloveni tukli Kelte i Avare, a potom Sloveni bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i međusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slovenima je ostalo da se tuku s Ugarima.

Mjesto gdje su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Slaveni tukli Rimljane, a onda Slaveni tukli Kelte i Avare, te potom Slaveni bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i međusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slavenima ostalo tući se s Ugarima.
Onda su Ugare potpomogli Austrijanci, ali su ih Slaveni sve izlemali i ubili im prijestolonasljednika. Poslije su ih ipak potpomogli Nijemci, ali njima nije bilo dovoljno da ih Slaveni jednom tuku, nego su došli i drugi put po još, i to s Talijanima, Bugarima, Arbanasima i Ugarima. Slaveni su ih konačno, potpomognuti i Zapadom i Istokom, sve zajedno polomili da bi, na kraju, kad nije bilo više nikog s kime bi se tukli, a i nikog više nije bilo briga za njih, Slaveni se počeli tući međusobno.....
Ostalo već znate.....