PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Misterija Barbare Vitez i dalje potresa Srbiju: To što patrolni čamci ni posle 30 dana nisu pronašli telo devojčice, može da znači samo jedno!

Objavljeno: 27.03.2017 09:31Izvor: Telegraf.rs

Patrolni čamci koji već više od 30 dana uz pomoć specijalne opreme pretražuju reku i pored danonoćnog rada nisu uspeli da pronađu nesrećnu devojčicu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Telo Barbare Vitez (15) devojčice iz Sente koja je nestala pre četiri meseca, najverovatnije nije u Tisi, pokazala je dosadašnaj potraga.

Patrolni čamci koji već više od 30 dana uz pomoć specijalne opreme pretražuju reku i pored danonoćnog rada nisu uspeli da pronađu nesrećnu devojčicu.

To je samo potkrepilo sumnje Barbarinog oca Endrea da njegova ćerka nije nije pala sa mosta u Tisu, već je oteta i odvedena van Srbije.

Predsednik Ronilačko-spasilačkog tima “tisa” iz Sente, Nandor Baranji je rekao da i pored detaljne istrage njegova ekipa nije našla telo devojčice.

– Više puta tokom nedelje patroliramo čamcem, ali Barbaru nismo našli. Imali smo na rasplaganju i 3D sonor, ali ništa sumnjivo nismo našli u vodi – rekao je Berenji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Devojčicini roditelji endre i Melita nemaju više reči da izraze svoju bol:

– Potraga za našom mezimicom potpuno je splasla. I dalje sam uveren da moja ćerka nije u Tisi, kako sam ranije tvrdio. Pa, čamci su u međuvremenu već našli neke leševe, našli bi i moju ćerku da je tamo – rekao je Endre Vitez.