PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

KRPA NAŠLA ZAKRPU Zveki pomirio Šešelja i Sergeja!

Objavljeno: 20.09.2017 08:31Izvor: Alo!

Đinđićev ubica pomirio Šešelja i Sergeja!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Lider radikala Vojislav Šešelj poručio je juče na Tviteru da oprašta Sergeju Trifunoviću što ga je nedavno poredio sa majmunom, jer je javno veličao ubicu Zorana Đinđića!

-Sergej Trifunović juče veličao slavnog srpskog junaka Zvezdana Jovanovića. Odlučio sam da odustanem od potrage za Sergejom i da mu oprostim - napisao je Šešelj, očigledno oduševljen što je Trifunović veličao ubicu srpskog premijera.

Glumac je tokom trajanja finalnog košarkaškog meča između Srbije i Slovenije aludirao na ubistvo predsednika Vlade Zorana Đinđića, koga je 12. marta 2003. godine iz snajpera u srce pogodio Jovanović.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter, a njegovi brojni pratioci su odmah osudili takvo pisanje.

Sergej TrifunovićSergej Trifunović, Foto: Đ. Kojadinović

Na ovu sramnu objavu reagovala je Bojana Maljević, koleginica poznatog glumca, koja mu je skrenula pažnju da je to što je napisao u najmanju ruku odvratno.

- Uopšte nije smešno. Molim te, obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro! - poručila mu je Maljevićeva.

Trifunović je savet koleginice prihvatio i ubrzo je obrisao sraman tvit.

Inače, poznato je da se glumac družio sa Miloradom Ulemekom Legijom, čovekom koji je u dogovoru sa Dušanom Spasojevićem i Miletom Lukovićem, vođama zemunskog klana, organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića.

Podsećanja radi, Trifunović je pre nekoliko dana brutalno izvređao Šešelja na Tviteru, nazivajući ga majmunom:

- Šešelj ulazi u Zadrugu. Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan?

Šešelj mu, naravno, nije ostao dužan, pa mu je u svom stilu odgovorio:

- Sergej Trifunović kaže da je Željko Mitrović mene uneo u Zadrugu. Ne. Željko je uneo Trifunovićevog oca, a ja ću uskoro Sergeju Trifunoviću je*ati majku! - naveo je Šešelj.