PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

JOVANIN GEST ZA MALU TEODORU ĆE VAS RASPLAKATI: Fudbalerka Zvezde pobedila rak, pa poslala poklon bolesnoj devojčici koja navija za Partizan

Objavljeno: 13.06.2017 18:21Izvor: Kurir

Teodori Vranješević, koja se od maja leči od leukemije u Univerzitetskoj klinici u Frankfurtu, posredstvom interneta stigao je neobičan poklon!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Dar je od prvotimaca Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda, za koji Tea navija, a inicijatorka ideje da se Teodora obraduje je niko drugi do golman Ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Beograda, Jovana Jole Leposavić!

Ova pažljiva i humana devojka, koja se od samog početka uključila u akciju pomoći porodici Vranješević za Teodorin odlazak na lečenje u Nemačkoj, nedavno je kontaktirala Teinog oca Bogdana i upitala za koji klub Teodora navija. Kada je dobila odgovor da je Teica „grobarka“, Zvezdašica Jovana je poručila da to nije nikakav problem i da će se ona dogovoriti sa svojim „večitim rivalima“ kako da obraduju Teodoru.

FOTO: TEODORA.RS

I tako, u utorak, 13. juna, velika sportistkinja Jovana Jole Leposavić je Teodorinom ocu poslala fotografije šampionskih pehara iz Trofejne sale

Fudbalskog Kluba Partizan, koje je ovaj klub osvojio kao prvak Superlige u tek okončanoj sezoni, kao i potpise igrača Partizana, koji su Teodori preko Jovane uputili i pisanu poruku:

„Draga Teodora,

uz tebe smo i želimo ti brz oporavak! Kada se vratiš iz Nemačke, pozivamo te da budeš naša gošća. Voli te i pozdravlja tvoja crno-bela porodica!

Beograd, jun 2017“

FOTO: TEODORA.RS

Zvezdašica Jovana i Partizan su najavili da će Teodoru uskoro obradovati i suvenirima svog voljenog kluba…