PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Ispovest majke fudbalera Dragana koji se obesio o kvaku: Sina sam sahranila u belom sanduku, njegovi mučitelji su mi pretili

Objavljeno: 21.05.2017 10:54Izvor: Telegraf.rs

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića rekla je da smatra da se njen sin ubio zbog nasilja koje je trpeo




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Fudbaler Dragan Milošević obesio se u ponedeljak u svom stanu na Novom Beogradu. Pronašao ga je mlađi brat obešenog o kvaku.Savo Pavlović i Predrag Milošević, četiri godine nakon prebijanja ovog mladića se nalaze na slobodi.

Optužnica protiv njih podignuta je u julu 2016. godine iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013. godine.

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića rekla je za beogradske medije da smatra da se njen sin ubio zbog nasilja koje je trpeo.

– Moje dete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga. Tri godine je ćutao, nije želeo da govori o onome što se dogodilo, lečio se kod psihijatra. Tamo su mu rekli da su njegovi problemi posledica stresa. Čak je i školu i fubdal napustio. Na sudu je pre nekoliko meseci izjavio da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija – rekla je ona.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Ona dodaje da je na poslednjem ročištu koje se održalo 5. aprila, a novo je bilo zakazano za 23 maj doživela neprijatnost od strane Pavlovića i Miloševića:

- Čekala sam ispred sudnice, a oni su izašli i počeli da mi prete. O tome sam odmah obavestila sudiju, koja mi je rekla da pozovem policiju, što sma i uradila, ali oni su već bili izašli  i službenici ih nisu našli. Mog sina sam sahranila u belom sanduku sa belim krstom – kaže Dragana koja dodaje da je problem nastao što se njen sin pridružio krivičnom gonjenju.

Njen sin se nakon tuče lečio u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević” gde je ustanovljeno da je bio u teškoj psihozi.

Milošević je izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u kojoj je živeo sa majkom i dva brata.