PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

HOROR U VELIKOJ KRSNI: Zet mi je držao ćerku u zamrzivaču!

Objavljeno: 26.02.2017 11:30Izvor: Kurir

Majka Marine Mijajlović (36), čiji je leš pronađen u kanalu u Velikoj Krsni, tvrdi da joj je ćerku ubio njen suprug Miroslav M., koji je prijavio nestanak pre dvadeset dana




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

On je ubio moje dete. Davao joj je alkohol i lekove i ubio je. Dvadeset dana ju je držao u zamrzivaču i posle je bacio, i to golu, vikala je na sav glas Mara Mijajlović, majka Marine Mijajlović (36), čije je telo pronađeno u kanalu u petak oko 16 sati u Velikoj Krsni kod Mladenovca.

Na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali njeni roditelji sumnjaju da je Marinu ubio njen suprug Miroslav M., inače policajac u penziji. Ona je, kako tvrde njeni roditelji, bila bolesna.
- Marina je imala epilepsiju. Miroslav je od nje dosta stariji, ali je njenu pažnju privukao alkoholom, pa su se venčali. Bila je s njim zato što mi nismo bili u mogućnosti da joj kupujemo lekove, a on je mogao. Samo što joj je lekove davao s alkoholom - tvrdi Marinina majka.

Zapečaćena... Kuća u kojoj je živela Marina sa suprugomZapečaćena... Kuća u kojoj je živela Marina sa suprugom

Ona tvrdi da joj je ćerka u braku trpela nasilje.
- Maltretirao ju je, a priča se da je zločin počinio još pre 20 dana i da ju je držao u zamrzivaču, pa je posle golu bacio u kanal - kaže Mijajlovićka.

Kako nezvanično saznajemo, Miroslav M. je u petak bio priveden, ali je iste večeri pušten kući. Međutim, juče su ga, kako saznajemo, tražili inspektori, ali ga nisu našli na adresi na kojoj je živeo s Marinom.

Policijska traka... Kanal u kojem je pronađen Marinin lešPolicijska traka... Kanal u kojem je pronađen Marinin leš

Komšije kažu da ga nisu videle, kao ni njegov automobil „mercedes“.
- Marina je tu od septembra i ono što sam mogao da primetim jeste da su često izlazili uveče i kasno noću se vraćali. Znam da su oboje pili, a što se tiče Marine sumnjam da bih je prepoznao da sam je video - priča komšija Miroslav Dabić.

On dodaje da mu se Miroslav žalio da je Marina nestala, ali i da je pre toga htela da ga napusti.

Žrtva... Marina MijajlovićŽrtva... Marina Mijajlović
Pod opsadom... Istražitelji juče u Velikoj KrsniPod opsadom... Istražitelji juče u Velikoj Krsni

Rođaci tvrde
MIROSLAV TO NIJE URADIO, SMEŠTAJU MU MARININI RODITELJI

Rođaci Miroslava M. za naš list juče su rekli da on nema veze s ubistvom i da ne zna kako je Marinino telo završilo u kanalu.
- On to nije uradio, Marinini roditelji žele da mu nameste ubistvo. Na njenom telu nema tragova ubistva i sigurno je prirodna smrt. Niko od nas ne zna kako je njeno telo završilo tamo - rekli su Miroslavljevi rođaci, koji nisu želeli da im objavljujemo ime.