PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

EVO ZAŠTO JE VOZAČ FORDA DIVLJAO KNEZ MIHAILOVOM: Otkriveno šta se desilo pre nego što je počeo DA GAZI PEŠAČKOM ZONOM I UMALO UBIO DEVOJKU!

Objavljeno: 30.10.2017 09:52Izvor: Kurir

Vladan S. (31) iz Koteža, koji je divljački vozio kroz pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici, i umalo kolima ubio Draganu S. (21) danas će biti izveden pred sudiju. Jezivom činu prethodila je tuča, posle koje je Vladan seo u "ford" i pokušao da juri napadače. Posle toga je zbrinut u bolnici gde je uhapšen, a Dragana je, na sreću, prošla samo sa prelomom noge.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Snimci sa sugurnosnih kamera, naime, pokazuju da je grupa mladića trčala za njim, pre nego što je Vladan uleteo u Zmaj Jovinu. Potom se okrenuo u Knez Mihailovoj ulici i pojurio kolima na napadače. Oni su počeli da beže, a Vladan se zabio u čelični stub.

Prema navodima policije, Vlada je u noći između petka i subote bio u klubu u Zmaj Jovinoj ulici gde se napio.


- U jednom trenutku grupa mladića ga je izvela iz kluba i pretukla. Vladan je nekako uspeo da im se otrgne i pobegao je prema svom "fordu", koji je bio parkiran na Obilićevom vencu, nedaleko od zgrade "Tanjuga". Tu su ga napadači sustigli i ponovo tukli - objašnjava sagovornik.

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

Iako pijan i pretučen uspeo je da sedne za volan i počeo da vozi po pešačkoj zoni.

- Najpre je uleteo u ulicu Đure Jakšića, a odatle je odmah skrenuo desno u pešačku stazu, uz zgradu, i punom brzinom krenuo u pravcu Zmaj Jovine ulice. Čim je tu skrenuo, dao je gas rušeći bašte kafića i tad je udario konobaricu iz "Kofi kapa", pri čemu joj je polomio nogu. Zatim je u punom gasu produžio ka raskrsnici sa Knez Mihailovom. Verovatno je video da napadači i dalje trče za njim, pa se okrenuo i jurnuo autom ka njima, u nameri da ih pregazi. Čim je ponovo uleteo u Zmaj Jovinu ulicu, zakucao se u čelični stub, a napadači su se okrenuli i pobegli - navodi izvor.

Policija je preuzela video-snimke sa objekata u pešačkoj zoni kako bi utvrdila identitet napadača koji su tukli Vladana.

Alko-testiranje je pokazalo da je imao 1,37 promila alkohola u krvi, a analiza krvi treba da pokaže i da li je bio pod uticajem narkotika.