PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

EVO KO JE POMAGAO MARJANOVIĆU Hapse Zoranovog oca zbog ubistva Jelene

Objavljeno: 22.10.2017 09:39Izvor: Alo!

Vladimir Marjanović, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, kako „Alo!” eksluzivno saznaje, u toku naredne nedelje biće priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snahe Jelene Marjanović!
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Policija je njegov DNK uporedila sa onim koji je nađen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tela.

- Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba - objašnjava naš sagovornik.

Jelena MarjanovićJelena Marjanović, Foto: Rajko Ristić

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, menjale su se iz meseca u mesec. Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao...

- Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je Vladimir 15. septembra.

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran pred njim dao u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu - rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Vladimir je za Jelenu tada kratko rekao:

- Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voleti! - rekao je svekar. Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se menjale, pa je tako nekoliko nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino telo rekao da „ubica šeta gradom sa čekićem”.

Jelenin svekar i Zoranov otac je tokom 17 meseci istrage ubistva više puta pozivan na saslušanje. Išao je i na poligraf i uz drugog sina Miloša jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru. Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen. U tužilaštvu je iskoristio zakonsku mogućnost da ne svedoči.