PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DALIBOR (31) NAĐEN MRTAV POSLE TRI MESECA Očajni otac: Moj sin jedinac je ubijen!

Objavljeno: 24.02.2017 09:59Izvor: Kurir

Nemoguće da je telo usred sela ležalo dva i po meseca, a da ga niko ne primeti i da se ne raspadne, kaže Perica Krstić, čiji sin je nestao u novembru




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

NIŠ - Telo Dalibora Krstića (31) iz Donjeg Matejevca kod Niša, koji je nestao 10. novembra prošle godine, pronašao je juče jedan meštanin kod seoskog zadružnog doma, samo nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo sa ocem Pericom i majkom Azrom.

Njegovo telo poslato je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, a istražni organi pokušavaju da utvrde gde se nalazio skoro tri meseca. Daliborovi roditelji tvrde da je njihov sin ubijen.

- Verujem da je ubijen na drugom mestu ili možda primoran da popije ili da mu se ubrizga neki otrov, pa je tu bačen. Nemoguće da je telo u centru sela ležalo dva i po meseca, a da se ne raspadne. Na glavi su se videle povrede. Svog sina Dalibora poznao sam samo po odeći. Prema stanju tela, rekao bih da je mrtav pet-šest dana, te da ga je neko držao od nestanka, a zatim odlučio da ga ubije - priča mladićev otac Perica.

Daliborova majka Azra pala je u postelju kad je saznala da joj je sin pronađen mrtav.

- Majčino srce ne vara. Tuda sam prošla stotinu puta u prethodna dva i po meseca. Otišao je od kuće u toku noći. Policija je pretresla svaki kutak u Nišu i okolini. Sada se odjednom pojavljuje njegovo telo u centru sela. Ne znamo šta se s njim dešavalo. On je prošle godine bio u Kraljevu, gde je radio u limarskoj radnji. Otada se promenio, bio je ćutljiv, zatvoren u sebe. Strašno nam je teško, samo smo njega imali - kaže očajna majka.

Kako je pronađen nestali Dalibor
PAS LAJAO U PRAVCU TELA

Daliborovo telo otkrio je jedan meštanin, i to zahvaljujući psu. Kako kaže Verica Kostadinović, prodavačica u dragstoru koji se nalazi u Zadružnom domu, mladić koji je našao Dalibora bio je usplahiren.
- Bio je bled kao krpa, kazao mi je da mu je bilo sumnjivo to što njegov pas već tri dana laje ka tom mestu. Otišao je da vidi šta se dešava i zatekao mrtvaca - rekla je Verica.