PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Cvijina ćerka skuplja novac za školovanje preko interneta, prva donacija na spisku NAJDIRLJIVIJA

Objavljeno: 01.12.2015 21:17Izvor: Blic

Iako joj je otac zapao u finansijske probleme, zbog kojih je izgubio i stan, Milena Cvijanović želi da skupljajući novac za školovanje ostvari svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od 50 dolara.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ona je upisala čuveni Berkli univerzitet, stipendijom pokrila deo školarine, pomogli su i roditelji, ali da bi sledećeg septembra i zvanično postala student prestižnog univerziteta, nedostaje joj još novca, koji pokušava da prikupi na ovaj način.


Za 30 dana, koliko je otvoren Milenin fond na sajtu specijalizovanom za ovu namenu, ćerka našeg glumca skupila je oko 800 dolara. Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Oni su joj uputili reči podrške i po sto dolara. Prvi na spisku “donatora” je njen otac Zoran Cvijanović, koji je ovde uplatio simboličnih 50 dolara.


Još 7.000 dolara i Milena će stići tamo gde od svog detinjstva sanja da će biti. Iako joj je otac, kako je “Blic” pisao, zapao u strahovite finansijske probleme, zbog kojih je čak i izgubio stan, Milena nije odustala od svog cilja.

 

Zoranovo starije dete je veliki muzički talenat, završila je odsek za klavir u školi “Josif Marinković”, i ove godine je u martu položila prijemni na prestižnom Berkli univerzitetu u Bostonu.

Uspela je da dobije i stipendiju koja pokriva manji deo troškova, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

 

Nevolje sa svih strana: Zoran Cvijanović

Kako je za “Blic” otkrio naš izvor, Zoran je upotrebio sav svoj glumački kredibilitet i u proteklih godinu dana punio fond za njeno školovanje “kucajući na sva vrata” u potrazi za novcem.

S obzirom da je u poslovnom brodolomu koji je glumac doživeo protekle godine izgubljen i novac namenjen za Milenino školovanje, on je želeo da ćerki nadoknadi ono što se inače planiralo u porodici Cvijanović.

Zoran Cvijanović nije odgovarao na naše pozive i poruke.