PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

BOŽE, GDE SU MI ŽENA I DECA? Sveštenik još uvek nije svestan da mu je porodica nastradala!

Objavljeno: 02.08.2015 00:03Izvor: Telegraf.rs

- Bila je mrtva kad su stigli, ništa nisu mogli da urade. Deca su izvučena iz smrskanog automobila i prevezena u đevđelijsku bolnicu - kaže sagovornik




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Đevđelije u Makedoniji, rano jutros su stradali supruga Tijana (45), sin Nikola (18) i ćerka Simeona (10) starešine Hrama Svetog Save Radivoja Panića (54).

– Gde su mi supruga, sin i ćerka?! Bože, šta je sa njima?! – očajnički je ponavljao starešina Hrama Svetog Save u Beogradu Radivoje Panić.

Do udesa je došlo rano jutros oko 7 sati na putu Demir kapija – Đevđelija, kada je putničko motorno vozilo “reno megan” sa srpskim tablicama prvo udario u zadnji deo automobila “fijat doblo” sa đevđelijskim tablicama, koji se kretao do njega, pri čemu je vozač “reno megana” Panić izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalni saobraćajni znak.

Kada je Hitna pomoć stigla, Panićevoj ženi nije bilo spasa.

Foto: Telegraf.mk/Vlatko Perkovski

Foto: Telegraf.mk/Vlatko Perkovski

– Bila je mrtva kad su stigli, ništa nisu mogli da urade. Deca su izvučena iz smrskanog automobila i prevezena u đevđelijsku bolnicu. Imali su ozbiljne povrede kojima su podlegli, uprkos naporima doktora da ih spasu – kaže jedan sagovornik.

On je bio prevezen u bolnicu u Skoplju i nije bio životno ugrožen.

– Bio je svestan posle nesreće, znao je šta ga je zadesilo. Sve vreme pitao je šta mu je sa suprugom i decom. Policajcima je dao broj svog šuraka da mu jave šta im se dogodilo. Nisam siguran da je svestan toga da su mu deca i žena poginuli. Ne znam kako će preživeti ovu tragediju– kaže Panićev prijatelj.

Panić je sa porodicom trebalo da ostane tri nedelje u Grčkoj, a izbegnuta je veća tragedija jer je njegova najstarija ćerka Hristina odustala od porodičnog odmora.