PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

BEŽALA SA IZBODENIM BEBAMA U NARUČJU Nesrećne blizance iz Štrpca otac napao na dan kada su PRVI PUT NAPUSTILI KUĆU

Objavljeno: 23.02.2017 13:19Izvor: Blic

- Moja Ana je sa ranjenim bebama u naručju pobegla od Dejana, iz kuće, bežeći niz ulicu i vrišteći do neba - kaže za "Blic" Dragan Kuzmanović, deda dvojice dečaka iz Štrpca koje je u ponedeljak uveče nožem napao otac Dejan Krstičić (35).




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Od zadobijenih povreda, Nemanja je preminuo na putu do bolnice, a Danilo je na sreću zbrinut u niškoj bolnici i van je životne opasnosti.

Šta se kobne večeri dešavalo u kući Krstičića, Dragan je saznao tek u utorak popodne kada su na lokalnom groblju u Štrpcu sahranili Nemanju.

- Dejan je otac naterao da izađe napolje po drva. On je večerao, Ana nije htela da jede. Sedela je na kauču, gledajući decu. Onda je ustala da prebere sto. I tad je Dejan uzeo kuhinjski nož i napao decu. Ana je skočila na njega, ali za Nemanju je već bilo kasno... Obojiicu je uzela u naručje i izletela iz kuće. Bežala je niz ulicu, vrišteći i dozivajući pomoć - priča Dragan.

Na Anin prvi vrisak u kući, reagovali su Dejanov brat i njihov otac.

- Oni su upali u sobu i oborili ga. Dejanov otac, Anin svekar je odmah seo u auto i krenuo po Anu i decu. On ih je pokupio usput i odvezao u ambulantu - priča Dragan.

Za malenog Nemanju nije bilo spasa.

- Rodili su se 10. januara. Ana je ostala u drugom stanju vantelesnom oplodnjom. I dečaci su se rodili malo pre vremena ali su bili dobro. Nemanja se rodio prvi. Stariji je od Danila dva minuta. Taman su tog dana napunili 40 dana, pa su prvi put i došli kod nas. Ja sam ih oko 16. sati odvezao u Štrpce kući, u 19. 30 se desila nesreća - kaže Dragan.

Podsetimo, ubica Dejan Krstičić iz Štrpca nasrnuo je sa nožem na bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sedela na krevetu sa decom.

Ubijena beba, Nemanja Krstičić, sahranjen je juče u Štrpcu.