PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ŽIVOTNA DRAMA JELENE JANKOVIĆ: Lekari su sumnjali da imam rak!

Objavljeno: 22.04.2016 10:47Izvor: Telegraf.rs

Bilo je to deset dana "pakla" za mene dok sam čekala rezultate analiza, na kraju je sve ispalo dobro, kaže srpska teniserka




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Srpska teniserka Jelena Janković otkrila je razlog zbog kojeg igra slabije u poslednje vreme i zašto nije uspela da se odazove pozivu selektorke za FED kup.  Jelena je u Indijan Velsu izgubila u četvrtom kolu, dok je u Majamiju predala meč posle samo SEDAM minuta igre.

Jankovićeva je u razgovoru za “Sportski žurnal” otkrila da je imala nezgodnu povredu ramena, a da su lekari posle detaljnih pregleda otkrili da ima cistu na vratu.

– Težak period je iza mene. Povredila sam rame, tačnije jedan mišić koji je povezan sa leđima, bilo je bola čak i kad dišem. To se desilo kada sam dizala neke torbe. Pošto nikada ne dižem teške stvari, a toga dana su od mog sponzora stigle velike torbe opreme, a ja sam bila sama. Morala sam da podižem torbe od 25 kilograma na kolica. Podigla sam oko četiri, pet torbi i tada sam osetila da mi se nešto poremetilo u ramenu.

– Otišla sam na preglede uradila različita ispitivanjam a lekari su tada slučajno pronašli i cistu na vratu. Posle privih analiza posumnjali su da ima rak, pa su odlučili da odrade još dodatne analize- kaže Jelena.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Lekari su zatim uradili biopsiju tkiva na vratu i na sreću sve je bilo u redu

– Bilo je to 10 dana pakla za mene i iščekivanja šta će biti. Hvala Bogu kad su stigli rezultati bili su negativni. Imala sam zahvat na kojem su mi odstranili to tkivo koje nije bilo zdravo i sada sam dobro – kaže jankovićeva koja nije trenirala četiri nedelje i jedva čeka da se vrati na teren.

To se ne zna kad aće biti tačno jer još oseća posledice povrede ramena.

Foto: Facebook/Jelena Jankovic

Foto: Facebook/Jelena Jankovic

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)