PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

TIM HENMAN SE KLADI NA ENDIJA: Marej će početkom naredne sezone svrgnuti Đokovića sa trona!

Objavljeno: 15.09.2016 16:49Izvor: medio.rs

Endi Marej zaostaje za Novakom Đokovićem na ATP listi više od 4.000 bodova, pa Tim Henman ne veruje da će Britanac uspeti da svrgne Srbina sa trona do kraja godine, ali ističe da je realno da se to dogodi do proleća 2017. godine




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Marej poslednjih nekoliko meseci igra najbolji tenis u karijeri. Osvojio je Vimbldon, zlato na Olimpijskim igrama i igrao u sedam finala. S druge strane, Đoković ima sedam titula, osvojio je Australijan open i Rolan Garos, ali je prerano stao na Vimbldonu i poražen u finalu Ju Es opena. 

Mislim da će Endi teško do prvog mesta do kraja godine. Ali, početkom naredne sezone će imati priliku da postane prvi igrač sveta. Ove godine je loše igrao u Majamiju i Indijan Velsu, tako da će biti zanimljivo 2017. godine - kaže Henman, prenose engleski mediji.

Novak je ove sezone osvojio dva grend slem trofeja, ali je podbacio na Vimbldonu i Olimpijskim igrama, dok nije uspeo da odbrani trofej na Ju Es openu.

Kada postavite lestvicu tako visoko morate da idete samo napred. Novak je prvi teniser sveta, uzeo je dva grend sleme, igrao finale u trećem. To bi mnoge tenisere zadovoljilo. Ne i Novaka! Mislim da će on još dugo igrati sjajan tenis - podvukao je Henman.