PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SRPSKI STRUČNJACI UZVRAĆAJU: Vilanderu, jedi, bre, go..a!

Objavljeno: 23.11.2016 19:27Izvor: Kurir

Đoković je završni masters osvajao pet puta. Za njega navija samo nekoliko stotina Srba, bez blama je rekao bivši teniser na TV Skaj sport i izazvao gnev naših ljudi




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ksenofobični Mats Vilander (52) ne prestaje da vređa Novaka Đokovića, ali i srpski narod!

Šveđanin je u Londonu omalovažio ne samo do juče najboljeg tenisera na svetu već i narod iz kojeg potiče.

- Novak je završni masters turnir osvajao pet puta. Niko ne želi da Đoković opet trijumfuje, osim nekoliko stotina Srba - rekao je Vilander na televiziji Skaj sport pred samo finale s Marijem, posle čega su ga mnogi navijači putem društvenih mreža optužili za ksenofobiju.

- Jedi, bre, go.na - jedan je od sočnih komentara Noletovih fanova.

Mats Vilander je i do sada u proteklih nekoliko godina imao izrazito negativan stav prema Novaku Đokoviću. Vređao je i omalovažavao ga na svakom turniru, a često puta je znao da iznosi prognoze da nije dorastao Federeru ili Nadalu.

Radmilo Armenulić
ČOVEK JE BOLESTAN

- To je neka vrsta bolesti! Ufiksirao je Novaka i ne prestaje da ga vređa. Ne mogu da ustanovim zašto Vilander ne voli Novaka i Srbe. Mislim da je pakost u pitanju. Možda jedan podatak koji ću vam otkriti govori o njemu kao ličnosti. Kad smo se upoznali, imao je devojku, ali je ona posle nekog vremena pobegla od njega i udala se za njegovog najvećeg rivala Stefana Edberga. 

Bogdan Obradović
PLAĆEN DA BLATI

- To što priča nije samo njegova sramota već i sramota njegove države. Isticati toliku mržnju je van svake pameti. Ubeđen sam da radi za nekog. Sigurno je dobro plaćen za to što priča. Ne verujem da je toliko glup da vređa za džabe. Ako je čovek, a ne gnjida, onda bi trebalo da nam otkrije ko su mu nalogodavci. Da jednom kaže nešto nekome u lice.

Goran Bubanj
MARKETINŠKI UDAR

- Ako postoji neki razlog zašto Vilander mrzi Srbe, onda je to možda Boba Živojinović! Kad je Mats osvojio Australiju i Rolan Garos, u prvom kolu Vimbldona ga je pobedio upravo naš Boba, koji je tada došao niotkuda. Svih ovih godina Nole protiv sebe ima velike firme i agencije. Svima je on trn u oku jer Srbija ne može marketinški da ponudi ono što može Velika Britanija. Pomrsio im je račune i zato postoji otpor kod ljudi za koje radi Vilander.

MATS VILANDER

Datum rođenja: 22. avgust 1964.
Mesto rođenja: Vekše (Švedska)
Igrao tenis: od 1980. do 1996.
Titule: 33 (sedam grend slemova)
Dejvis kup: tri trofeja
Zarada: 7.976,256$
TV komentator: od 2006. godine na Skaj sportu