PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Srpska teniserka mami uzdahe na Karibima: Na nju ste svi zaboravili, a lepša je od Ane

Objavljeno: 16.11.2015 16:27Izvor: 24sata.rs

Vojislava Lukić je bila velika nada srpskog tenisa, pa je već sa 14 godina osvojila nezvanično prvenstvo sveta. Međutim, povrede su je omele ka uspehu u seniorskoj kategoriji, ali se ona i dalje bavi tenisom.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Naime, Vojslava se trenutno nalazi na Devičanskim ostrvima, gde drži teniske treninge lokalnoj deci.

"Odlučila sam da spojim dve strasti - rad sa decom i tenis - priča Vojislava. - Trenutno radim kao nacionalni teniski trener na Devičanskim ostrvima. Potpuno nova uloga za mene. Treniram sa decom u okviru programa razvijanja tenisa koji je finansirala Vlada Devičanskih ostrva".

"Slikanje za FHM je bila odlična prilika za mene da uživala sam da budem model. Ali sada ne postoje šanse da bih ponovo to uradila" priča Vojislava i tako raspršuje sve nade muškarcima da će je opet videti u provokativnom izdanju.

Ipak, ona i dalje žali što nije uradila više na polju tenisa.

 

"Tenis mi je dao mnogo u životu. Ponosna sam na dostignuća u belom sportu i ponosna sam što sam igrala na VTA turu. Igranje na tako visokom nivou je izazov i korisno iskustvo. Pozivam sve mlade čitaoce koji sanjaju da igraju na profesionalnom nivou, da se time bave. Moraju da idu za svojim snovima."