PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Snima se dokumentarni film o Novaku Đokoviću?

Objavljeno: 22.07.2014 01:05Izvor: Telegraf.rs

- Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko slobodnih dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju... - rekao je dobro obavešteni izvor.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković došao je u Beograd sa suprugom Jelenomgde će navodno prisustvovati snimanju dokumentarnog filma o njemu, koji će raditi jedna poznata producentska kuća.

Kako saznaje “Alo!”, Nole će sa celom ekipom u naredna tri dana posetiti svoju osnovnu školu, zatim kraj u kome je svojevremeno živeo, kao i mnoga druga mesta u srpskoj prestonici gde je imao lepe uspomene.

Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko slobodnih dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju… – rekao je dobro obavešteni izvor za ovaj dnevni list i dodao da se Đoković preko imejla dogovorao sa rediteljima koje će teme ići kojim redosledom.

- Novak je insistirao da sve bude odrađeno na vrhunskom nivou, kao i da nakon svakog snimljenog seta pogleda materijal i ako treba sugeriše šta treba da se promeni ili doda. Radi se o svetski poznatim rediteljima, tako da svi veruju da će dati svoj maksimum da sve bude na vrhunskom nivou… – zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.