PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ODLEPIO NA MIRKU: Pogledajte kako se Vavrinka izdrao na Rodžerovu suprugu

Objavljeno: 17.11.2014 23:04Izvor: Kurir

Mirka Federer je tokom odlučujućih poena u finišu trećeg seta dobacivala Vavrinki i na taj način ga dekocentrisala i pomogla svom suprugu da dođe do pobede




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

LONDON - Supruga najboljeg švajcarskog tenisera Rodžera Federera, Mirkadekocentrisala je Stanislasa Vavrinku na meču polufinala završnog turnira sezone u Londonu.

Federer je došao do pobede iako je Vavrinka imao četiri meč lopte. Rodžer je potom predao meč finala Novaku Đokoviću zbog povrede leđa, ali svi svetski mediji se bave njegovim duelom u polufinalu sa Vavrinkom.

Mirka Federer je tokom odlučujućih poena u finišu trećeg seta dobacivala Vavrinki i na taj način ga dekocentrisala i pomogla svom suprugu da dođe do pobede.

Pojedini svetski mediji navode izjave pojedinih fotoreportera koji su bili pored terena tokom polufinala. Oni tvrde da je Mirka Federer u jednom trenutku glasno uzviknula aut posle Vavrinkinog servisa.

 

Sten je to čuo, iznervirao se i doviknuo Rodžeru:

"To isto je uradila i u Vimbldonu!".

Federer i Vavrinka su se kasnije žestoko posvađali, a Švajcarci se brinu kako će se to odraziti na predstojeći meč finala Dejvis kupa sa Francuskom.