PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Novakov šou u Njujorku: Pobedio Poljaka, pa imitirao Fila Kolinsa! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.2016 10:11Izvor: Telegraf.rs

Novakov šou u Njujorku: Pobedio Poljaka, pa imitirao Fila Kolinsa! (VIDEO)




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Najbolji teniser sveta i aktuelni šampion Ju-Es Opena Novak Đoković, prebrodio je prvo kolo u Njujorku pobedom protiv Poljaka Jiržija Janoviča rezultatom 3:1, u setovima (6:3, 5:7, 6:2, 6:1). 

Novak, kao što je i sam rekao pre početka turnira, nije najspremniji došao u “Veliku jabuku” zbog problema sa povredom zgloba desne ruke, koji ga je zaboleo u prvom setu, pa je morala mu se ukaže lekarska pomoć.

Uprkos tome, Đoković je opravdao ulogu velikog favorita i plasirao se u dalje takmičenje zahvaljujući dominantnoj partiji u trećem i četvrtom setu.

U prva dva, morao je da se pomuči, što zbog povrede, što zbog jačeg otpora nekada 14, a danas 247. igrača na ATP listi, 204. centimetara visokog Poljaka, koji je iznenadio Srbina uzevši mu set.

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

Srećom, sve je došlo na svoje mesto posle toga: Novak je zaigrao u prepoznatljivom stilu i dozvolio rivalu samo tri gema od trenutka kada je izgubio set.

Ipak, najbolje je ostavio za kraj – specijal za njujoršku publiku: Nole je otpevao deonicu čuvenog hita grupe Genesis “I cant dance”, na oduševljenje svih prisutnih, koji su, sem što su čuli pevačke mogućnosti, videli i ples našeg asa u stilu Fila Kolinsa u spotu pomenute pesme.

– Osećam da, kada se nađem u mračnom tunelu, ovde uvek postoji svetlost za mene – rekao je Nole pre nego što je zaplesao.

Naredni Novakov rival je Čeh Jirži Veseli.

 

 

(Telegraf.rs)