PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

NOVAK ZBOG PRINOVE PROPUŠTA JU ES OPEN! Drugi teniser sveta menja planove zbog bebe!

Objavljeno: 14.02.2017 10:33Izvor: medio.rs

Đoković najverovatnije neće igrati na njujorškom grend slemu početkom septembra ove godine, jer bi baš tad njegova supruga Jelena trebalo da se porodi




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković propustiće i Ju-Es open da bi bio uz suprugu Jelenu na drugom porođaju, saznaje Informer! Jelena bi drugu bebu trebalo da donese na svet krajem avgusta ili početkom septembra, baš kada se održava američki turnir.Poslednji grend slem u sezoni na programu je od 28. avgusta do 10. septembra, ali Đoković nema nameru da se pojavljuje u Njujorku, ako se to bude poklopilo s rođenjem njegovog drugog deteta.

Brani finale

Drugi igrač sveta moraće mesec i po dana da bude na američkom kontinentu. Prvo ide na Rodžers kup od 7. do 13. avgusta, a kada se završi masters u Montrealu, istog dana počinje u Sinsinatiju i na programu je do 20. avgusta. Novak na Ju-Es openu brani finale, ali je već sada potpuno siguran da će otkazati sve teniske obaveze ako se poklope sa Jeleninim terminom, tvrdi izvor Informera.- Novak nema nameru da propusti dolazak drugog deteta na svet. Kada bude pravio raspored za američku turneju, koja počinje u avgustu, strogo će voditi računa o terminu Jeleninog porođaja. Ako to bude tokom Ju-Es opena, neće ni dolaziti u Njujork - uveren je naš sagovornik.

Novak je i 2014, prethodni put kada se Jelena porađala, bio spreman da se povuče sa turnira. Međutim, sve je ispalo dobro jer je Stefan došao na svet između dva takmičenja, tako da naš teniser nije propustio nijedan događaj evropske i azijske turneje. On je prvo igrao u Pekingu i u Šangaju, a iako je Stefan došao na svet 21. oktobra, on je već šest dana kasnije bio na mastersu u Parizu.

Ne juri rekorde

Srpski as je pre pola godine poručio da mu tenis i rekordi više nisu prioritet i da mu je porodica najvažnija. To se u potpunosti poklapa sa njegovom odlukom da ceo raspored podredi Jeleninom porođaju.- Promenio sam prioritete. Tenis mi više nije najvažniji, niti rekordi i grend slem titule. Želim da se posvetim i drugim stvarima u životu, porodici, ženi, detetu.. Stefan je nešto najbolje što se Jeleni i meni ikad dogodilo. Možda zvuči kao kliše, ali je istinito, porodica jeste najvrednije što možete da steknete u životu - govorio je često o tome Đoković.

Srpski as je u skladu sa tim razmišljanjem pravio i kalendar za 2017. On je maksimalno rasteretio raspored u prvim mesecima godine, pa bi tek od 9. marta trebalo opet da se pojavi na terenu, u Indijan Velsu.

Opet klinika u Monaku

Jelena će se kao i prošlog puta poroditi u Monte Karlu, u bolnici "Princeza Grejs". Bračni par Đoković nema nameru da za dolazak drugog deteta menja lekare i porodilište. Kada je rađala Stefana, Jelena je imala apartman u kom su osim Novaka boravile njena sestra Marija i majka Vera, što je uobičajeno za bolnice tog tipa na Zapadu

informer.rs