PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Niko nije mogao ni da sanja da će Vilander ovako nešto reći posle Novakovog ispadanja!

Objavljeno: 19.01.2017 10:03Izvor: Telegraf.rs

Najveći kritičar Novaka Đokovića 'promenio ploču'




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Poznato je da je Mats Vilander najveći kritičar Novaka Đokovića, ali je ovoga puta imao potpuno pozitivan komentar o srpskom teniseru, nakon šokantnog ispadanja od Denisa Istomina u 1. kolu.Prvo je komentar dao o Uzbekistancu, koji je ostvario najveću pobedu u svojoj karijeri.

– Denis Istomin je dobar teniser, igrao je više od 30 puta sa igračima iz prvih 10, tako da je igrao svoju igru. Bio je opušten, udarao je snažno, dobro ga je služio servis, sve vreme se smejao. Setimo se samo tog prvog seta, da li se Novak možda osetio nešto umornim, to je bio jedan od bitnijih trenutaka u meču.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

– Bilo je tu fizičkinh napora od samog početka. S obzirom na sve prethodno, očekivao se težak meč za Istomina. Kako je moguće da ostanete fizički toliko snažni, a da igrate sa Novakom Đokovićem 5 sati – upitao se Mats Vilander, a zatim se posebno osvrnuo na igru srpskog tenisera.

Istomin je odigrao odličan meč, ali da li je vreme za Novaka da se malo odmori od tenisa, da uzme neko slobodno vreme, upitala je Barbara Šet, na šta je Vilander dao neobično pozitivan komentar.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

– Mislim da ne. Nisam siguran. Video sam Novaka u finalu ATP Londona sa Marijem. Nešto se jednostavno dogodilo, prirodno se to dogodilo. Isto se desilo i Rodžeru i Rafi, sada i Novaku. I oni su samo ljudska bića.

- Nekada teške mečeve dobijate na lak način, a nekada se stvari uozbilje, kao što je to bilo sa ovim duelom. Igrate prosto na ivici neki put. Sada jednostavno mora da razmisli šta treba da uradi da bi se vratio ponovo tamo gde je i bio – zaključio je Vilander.

(Telegraf.rs)