PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Nasmejani Novak posle pobede nad Marijem priznao kakav ga je problem mučio poslednja tri meseca (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.2017 21:10Izvor: Telegraf.rs

Nole je posle iscrpljujuće borbe istakao da je trijumf nad Marijem u finalu Dohe početak godine iz snova




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Novak Đoković je u epskoj bici već na startu sezone u finalu Dohe stavio Mariju do znanja da mu neće tek tako prepustiti prvo mesto na ATP listi.Srbin je sa 2:1 u setovima savladao velikog rivala, a nakon meča je istakao da je to bio početak iz snova, koji će mu mnogo značiti na samopouzdanju, jer se u poslednje vreme nije najbolje osećao na terenu.

– Definitivno je ovo jedan od najboljih načina da počnete sezonu. Nakon spasavanja meč lopti juče u polufinalu, imao sam sada ja meč lopte u drugom meču i nadao sam se da to neće ovoga puta doći na naplatu. Bilo je gusto na 3:2 i 0:30, nekoliko dugih razmena… Sa Endijem nikada ništa ne znate do poslednjeg poena. Igrali smo tri seta u tri sata, biće potrebno i neko vreme da se odmorimo i budemo spremni za Melburn.

- Poslednja tri meseca se nisam osećao toliko samouvereno na terenu, ovakva pobeda znači mnogo, jer nisam igrao toliko konstantno, tako da je pobeda nad igračem broj jedan na ovakav način početak godine iz snova – zaključio je Novak Đoković.

Pogledajte i njegov intervju posle meča:

(Telegraf.rs)