PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Evo zašto Mari nije pozvao Đokovića na svadbu!

Objavljeno: 09.04.2015 07:24Izvor: Telegraf.rs

Ni najbolji teniser sveta, kao ni Rodžer Federer i Rafael Nadal, neće prisustvovati ceremoniji u Škotskoj ove subote




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

U subotu, 11. aprila, na ludi kamen će stati treći teniser sveta Endi Mari, pošto će krunisati brakom vezu sa dugogodišnjom devojkom i verenicom Kim Sirs.

Ceremonija će biti održana u rodnoj Škotskoj, u katedrali Danblejn.

Engleski mediji se bave listom zvanica, i ističu da niko od najboljih tenisera sveta nije pozvan na Marijevu svadbu.

– Ja mu želim sve najbolje – dodao je Novak Đoković kada je odrično odgovorio da neće biti na svadbi momka, iako se ranije spekulisalo da će mu Novak čak biti kum.

Mari otkriva zašto ne može da pobedi Đokovića!

Ni Rafael Nadal, koji je po medijima, “najbliži Marijev prijatelj u velikoj četvorci”, nije dobio pozivnicu.

Ipak, Mari uopšte nije forsirao “selebretije” na svom spisku, na kom čak nema ni sera Aleksa Fergusona

– Na venčanju neće biti takvih poznatih ličnosti. Ionako nemam takve prijatelje, tako da mi nisu ni bili u planu. Na spisku gostiju su oni koji su mi bliski, ljudi sa kojima sam provodio mnogo vremena, ali i oni sa kojima ću provoditi u budučnosti – rekao je Mari.

– Tom logikom smo se vodili kada su u pitanju zvanice. Sve je gotovo i pod kontrolom, verovatno će još neke sitnice morati da se srede, ali suštinski je sve spremno – dodao je Škot.

Sa spiska, prenosi Telegraf, nije otpao nekadašnji britanski as Tim Henman, kao i holandski teniser Džuls Rodžer, koji živi u Majamiju i dosta vremena provodi sa Marijem. Rodžer je 11. igrač sveta u konkurenciji parova.

Mari je takođe dobio ponudu od magazina “OK!” i “Hello” u vrednosti od milion funti za fotografije sa venčanja, ali je teniser to odbio.

– Kim je sve uradila kako treba. Pokušavao sam da joj pomognem kad bi me pitala, ali nisam bio baš posvećen organizaciji. Učestovao sam u degustaciji hrane i torte, u tome sam uživao, mada nisam mislio da ću to da radim. To je veliki dan za Kim, za sve je bila odgovorna. Deluje opušteno, ali kako se dan približava, mogla bi da se unervozi – zaključio je Endi Mari.