PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Evo šta Novak Đoković krije ispod majice!

Objavljeno: 13.07.2015 08:48Izvor: Telegraf.rs

Opet je srpski teniser pokazao je da je igrač sa najjačom psihom u istoriji tenisa kada se vratio na onakav način u meč posle onako izgubljenog drugog seta, a ova fotografija najbolje pokazuje šta se tada dogodilo




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Novak Đoković je osvojio Vimbldon, svoj treći u karijeri, a ukupno 9. Gren slem titulu. Ako je nekada i bilo pitanja da li je srpski teniser jedan od najboljih u istoriji “belog sporta” sada je još jednom pokazao da jeste.

To je pokazivao mnogo puta tokom čitave karijere, kada je uspevao sa ivice ambisa da se izvuče i da svaki put šokira i protivnika i publiku, svojom sposobnošću da u trenucima kada misle da je doživeo nokaut, on izađe još jači.

Takva situacija se desila i u finalu Vimbldona ove godine, kada je posle propuštenih 9 set lopti u drugom setu, izgubio taj period igre i svi su mislili da će ga Federer lako nokautirati, a on je izašao kao da se ništa nije desilo i u naredna dva seta počistio Švajcarca sa terena.

Zato ne bi trebalo da postoji bilo kakva dilema oko toga da je Đoković mentalno i psihički najjači teniser koji se ikada pojavio i ne smatraju ga džabe Supermenom, jer upravo posle prethodne opisane situacije se pojavila na društvenim mrežama montaža koja je vrlo brzo postala popularna, a koja pokazuje šta to srpski teniser ima u sebi. Jednom rečju, Supermen.