PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Englezi ponovo napadaju Novaka: Agresivni Đoković rasplakao skupljačicu lopti!

Objavljeno: 08.07.2015 08:24Izvor: Telegraf.rs

Engleski mediji smatraju da naš teniser polako popušta pod pritiskom i da se iskaljuje na nedužnim skupljačima loptica, a zameraju mu što se nije izvinio devojčici koja mu je donela peškir zbog vikanja




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nema dana na Vimbldonu, a da se mediji na Ostrvu ne bave Novakom Đokovićem i to uglavnom u negativnom kontekstu pokušavajući verovatno da ga što više isprovociraju i izbace iz fokusa pred samu završnicu turnira.

Najnoviji napad stigao je posle meča protiv Kevina Andersona koji je trajao dva dana i bio jedan od najtežih mečeva koje je najbolji teniser sveta imao u karijeri, što je i sam priznao. Nije srpski igrač blistao u tom meču, bio je nervozan, što je vrlo često pokazivao na terenu.

Printskrin: dailymail.co.uk

Printskrin: dailymail.co.uk

Tako je u jednom trenutku tokom petog i odlučujućeg seta, kada nije imao odgovor za igru Andersona i to u važnom gemu na svoj servis, izgubio kontrolu posle izgubljenog poena i bes iskalio na devojčici koja skuplja lopte i dodaje peškir.

Srpski teniser se izvikao na nju tražeći peškir da se obriše, i zaista je pogrešio što je tako postupio, a nakon toga je, kada su ga novinari upitali o toj situaciji, iskoristio priliku da joj se izvini i da će to učiniti lično kada je bude video.

– Žao mi je. Nije to bilo namenjeno njoj. Možda se uplašila mog vrištanja, jer sam joj bio jako blizu. Definitivno ću pokušati da joj se izvinim, ako sam uradio nešto pogrešno – izjavio je Đoković.

Međutim, novine na Ostrvu pišu drukčije o tome i navode da je Srbin počeo da oseća veliki pritisak zbog branjenja titule, i pokušavaju da ga predstave kao nekoga ko kada mu ne ide iskaljuje se ne nedužnim skupljačima loptica, podsećajući na sličnu situaciju iz finala Mastersa u Majamiju protiv Endija Marija. Kada je vikao na ljude u svom boksu, a slučajno se kraj njega zatekao dečak koji sakuplja loptice.

Uz to se navodi da je posle njegovog ispada i vikanja devojčica bila vidno potresena i da je nervozno pila vodu pokušavajući da se smiri, kao i da su joj se obrazi zarumeneli i daje bila na ivici plača.

Najviše mu zameraju što posle pobede nije došao do nje da joj se izvini, a čak joj nije uputio ni pogled koji bi je smirio.