PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Đokovića gledala teniska seks bomba!

Objavljeno: 12.05.2015 18:53Izvor: Telegraf.rs

Meč najboljeg tenisera sveta protiv Almagra posmatrala je i Lea Pericoli, bivša teniserka koja je svojevremeno mamila uzdahe muškaraca dok je igrala




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Meč Novaka Đokovića protiv Nikolasa Almagra pratila je i poznata italijanska teniserka Lea Pericoli, nekadašnja teniserka.

Ona je posle igračke karijere počela da radi kao TV reporterka, ali je tokom igračke karijere mamila muške uzdahe i bila je prava preteča Ane Ivanović, Marije Šarapove, Ane Kurnjikove, i drugih teniskih lepotica, koje su ekstra popularne, ne samo zbog rezultata koje su ostvarivale, već i zbog svog atraktivnog izgleda. Doduše, Kurnjikova ovde zaostaje za ostalim pomenutim teniserkama.

Lea je rođena 1935. godine, imala je teško detinjstvo u Adis Abebi, gde se njen otac biznismen preselio pre Drugog svetskog rata. Tamo je tokom rata bio zarobljen u koncentracionom logoru, odakle ga je kasnije  oslobodio Hajle Selasije. Lea se kasnije školovala u manastiru u Najrobiju, glavnom gradu Kenije.

Već kao mlada Lea je pokazala veliki potencijal, jer je kao juniorka osvajala prvenstvo Italije. Iako je imala zapaženu karijeru, nije ostvarila neki vrhunski rezultat na Gren slem turnirima. Najbolji rezultat joj je osmina finala, koji je ostvarila u nekoliko navrata – po tri puta je do 16 najboljih igračica dolazila na Vimbldonu i Rolan Garosu.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ipak, ono po čemu je bila poznata jeste lepota, i seksi odeća, koju je prva uvela u tenis i zbog toga je mamila uzdahe muškaraca na teniskim turnirima. To možete videti i na osnovu fotografije.

Po okončanju teniske karijere bavila se novinarstvom i bila je TV voditeljka u Italiji.