PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE JEDNIM ODGOVOROM! MORAM DA SAČUVAM ZDRAVLJE, A ŠTO SE TIČE KARIJERE...

Objavljeno: 15.04.2017 18:34Izvor: Puls

Najbolji srpski teniser istakao je da mu je prvi prioritet da produži karijeru i da je zbog toga promenio strategiju u odnosu na prethodne godine. Novak Đoković je ove sezone ”okrenuo drugi list” i smanjio je sa treninzima i turnirima, a takođe i rezultati koje beleži nisu na očekivanom nivou.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Najbolji srpski teniser je rekao šta su razlozi lošijih rezultata i da je to deo strategije da što duže produži svoju karijeru, te je stoga smanjio sa treninzima i turnirima, čak i po cenu da ne osvaja svaki na kome nastupi, kao što je nekada bio slučaj.

Upravo zbog smanjenih treninga nedavno je na Tviteru zanimljive komentare imao i njegov doskorašnji trener Boris Beker, koji je gledajući finale Majamija između Federera i Nadala poručio Novaku da uzme reket u ruke i počne da trenira.

– Neko Borisove izjave možda tumači kao signal, ali ja to ne doživljavam tako. Mi se čujemo i sve što imamo da kažemo jedan drugom to i učinimo. Naš odnos je zaista odličan. Mnogo je učinio za mene, sjajno smo se uklopili, osvojili veliki broj tunira, uključujuči nekoliko Gren slemova.

- Ipak, sada je moja karijera u nešto drugačijem ritmu u odnosu na ranije godine. Odlučio sam da smanjim ritam kako bih očuvao zdravlje i produžio karijeru i da se više posvetim porodici po cenu da ne osvajam svaki turnir na kome igram – rekao je Đoković.