PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DANAS SE SLAVI U PORODICI ĐOKOVIĆ: RAZLOG ZNA CELA PLANETA!

Objavljeno: 22.05.2017 11:58Izvor: Puls

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas slavi 30. rođendan. Drugi igrač sveta i prvi as Orlova, rođen je pre tačno tri decenije u Beogradu.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Sa šest je prvi put uzeo reket u ruku, pod komandom Jelene Genčić, ne sluteći tada da će se jednog dana vinuti do svetskih visina i postati jedan od najpopularnijih sportista današnjice, koji oduševljava publiku gde god da se pojavi.

Novak i Jelena ĐokovićNOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Tokom karijere, Nole je radio sa nekoliko trenera, među kojima su bili: Nikola Pilić (1999 - 2003), Dejan Petrović (2004), Rikardo Pjati (2005), Mark Vudford (2007), Tod Martin (2009 - 2010), Boris Beker (2013) i Marjan Vajda, sa kojim je najduže sarađivao (od 2006. do 2017. godine).

Rastanak sa Slovakom usledio je ove sezone, kada se Nole zahvalio na saradnji celokupnom stručnom štabu. Novog trenera još nije imenovao, ali po svemu sudeći, uskoro će ozvaničiti saradnju sa proslavljenim američkim teniserom Adre Agasijem.

Posle učešća na ATP turniru u Rimu, Novak je divan dan proveo u krugu najbližih, sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom. Porodica Đoković uskoro će biti bogatija za još jednog člana, obzirom da će se Jelena uskoro poroditi.