PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

BRANKA PUJIĆ: Novak Đoković je divan i sjajan glumac

Objavljeno: 18.02.2015 00:15Izvor: Telegraf.rs

- Novak je odličan partner, i kad je obukao kostim i izašao na scenu odmah je ušao u kakarter lika. Zaista, ovo je bilo jedno jedinstveno i mnogo lepo iskustvo - rekla je poznata glumica




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Novak Đoković bio je gost iznenađenja u predstavi “Čikaške perverzije”, u kojoj su još igrali Dragan Jovanović i Branka Pujić. Najbolji teniser sveta tumačio je lik “dečka” pomenute Branke Pujić, a ova glumica izjavila je da Nole bio fenomenalan.

– Stvarno je bio specijalan doživljaj. Predstava je imala neku posebnu energiju, koju je on doneo svojom harizmom. Taj komad publika inače voli, ali kad se Nole pojavio bilo je toliko ovacija da je to neverovatno. Novak je odličan partner, i kad je obukao kostim i izašao na scenu odmah je ušao u kakarter lika. Zaista, ovo je bilo jedno jedinstveno i mnogo lepo iskustvo – rekla je Branka u intervju za “24sata.rs“.

Foto: Dunja Dopsaj/Promo

Foto: Dunja Dopsaj/Promo

Na pitanje da li je njen suprug Dragan Jovanović bio ljubomoran na Noleta, budući da je Đoković igrao Brankinog dečka, Pujićeva je odgovorila sledeće:

– Dečko je inače lik koji preti Gagiju koji me u toj sceni muva. A Novak je bio totalno spontan. Malo improvizovao i dobacio Gagiju ‘De ste džiberi“, aludirajući na njegov istoimeni bend i doveo do suza sve sve prisutne. Inače, kad je zakoračio na binu krenule su tolike ovacije, da par minuta nije mogao da kaže svoj tekst. Tako da mogu da kažem da je Novak divan, zaštinički nastrojen dečko i sjajan glumac koji suvereno vlada scenom. A naravno da se Dragan neće ljutiti, on ga obožava – navela je ona.