PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Beker dao najjaču izjavu o Đokoviću ikad! Svaki Srbin će na ovo biti ponosan!

Objavljeno: 22.11.2016 19:29Izvor: Telegraf.rs

Nemački trener dao je izjavu kako ne bi dali ni ljudi iz najbliže okoline našeg najboljeg tenisera




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Šef trenerskog tima Novaka Đokovića, nemački trener Boris Beker gostovao je na CNN worldu i pričao je o svom odnosu na Đokovićem.

Beker je na iznenađenje svih rekao jednu neverovatnu rečenicu:

– Ja bih voleo da ostanemo zajedno, ali pita se on. Novak je takmičar u srcu i kada bih mogao da biram čoveka koji bi igrao za moj život, odabrao bih njega. Toliko mu verujem – rekao je Beker.

On je zatim obrazložio čitavu sezonu i pad Đokovića na kraju.

– Prošlih šest meseci bili su najteži od kako sam šef njegovog tima. Istina, ruke su nam bile malo vezane, nismo baš znali šta da radimo pošto se fokusirao na prioritete van terena, provodeći vreme sa porodicom i oko njegovih poslovnih poduhvata. Ali zaslužio je da odmori, poslednje dve i po godine Novak je bio kao mašina – poručio je Beker i nastavio u dahu:

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

– On više nije imao protivnike, prave protivnike. Nadal i Federer su prosto nestali… Endi je uvek bio “četvrti čovek”. Mislim da je Novaku ovaj poraz dobrodošao jer ga je zaboleo.

– To će ga inspirisati, motivisati… Na kraju krajeva, čini se da je za njega ovakav kraj godine dobar. Prvih šest meseci ove sezone bili su neverovatni. Vrhunac je bilo osvajanje Rolan Garosa, što je značilo da drži sva četiri gren slema u isto vreme što se nije dogodilo od 1969. i Roda Lejvera – rekao je Beker.

Foto: Guliver/Clive Brunskill for Adidas/Getty Images

Foto: Guliver/Clive Brunskill for Adidas/Getty Images

(Telegraf.rs)