PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ANI IVANOVIĆ ZABRANJENO DA RODI: Proslavljenu srpsku teniserku, trudnoća bi koštala milione evra!

Objavljeno: 16.09.2016 23:26Izvor: medio.rs

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović (28) mogla bi da izgubi minimum sedam miliona evra, ukoliko u narednih godinu dana bude zatrudnela sa Bastijanom Švajnštajgerom, za kojeg se ovog leta udala




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ona je u obavezi da profesionalno igra tenis minimum do tridesete godine, a jedino što može da je odvoji od terena jeste povreda. Ukoliko prekine sa igranjem zbog drugih razloga, Ana će snositi sankcije koje su propisane u njenim sponzorskim ugovorima. Podsetimo, ona ima čak sedam velikih sponzora.

Ukoliko dođe do prevremenog prekida njene karijere, došlo bi i do raskida ugovora na njenu štetu, pa bi Ana morala da plaća penale.

Jedan od primera jeste i njen doživotni ugovor koji je sklopila sa “Adidasom” - dokle god lepa Srpskinja igra tenis, na godišnjem nivou zarađuje pet miliona. Ukoliko prestane da odlazi na mečeve, zarađivaće znatno manje - milion i po evra godišnje.

Ako bi kojim slučajem ostala u drugom stanju, Ana bi izgubila minimum dve sezone tenisa i čak sedam miliona evra.

Ipak, Ana bi zahvaljujući trudnoći mogla i da zaradi - poznate trudnice uvek su predmet interesovanja medija, pa se pretpostavlja da bi neki svetski časopis izdvojio veliku svotu novca za fotografije lepe teniserke.

INFORMER.RS