PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST NOVAKOVOG BRATA: Nisam imao ni ljubav ni prijatelje, a onda se pojavio ON

Objavljeno: 25.11.2016 19:26Izvor: Kurir

Novakov brat Marko Đoković otvorio je dušu i govorio o problemima koji su ga doveli do depresije i kako mu je Pepe Imaz pomogao da sve to prevaziđe.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pepe Imaz je Španac koga je Novak Đoković priključio svom stručnom timu, što je izazvalo burne reakcije u javnosti. Mediji su Imaza prozvali guruom, što je srpski teniser oštro demantovao.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Novak i Marko bili su učesnici seminara o meditaciji koje je Imaz organizovao.

"Nisam imao ljubavi za sebe, bio sam nervozan i bez energije. Sve se to akumulirao u meni, a negativnost je izlazila kroz tenis. Međutim, vremenom se mnogo toga skupilo u meni do mere da sam postao depresivan, nisam imao prijatelje niti život. Zatvorio sam se u sebe", počeo je ispovest 25-godišnji Marko Đoković, koji je prestao aktivno da se bavi sportom.

Foto: FonetFoto: Fonet

Onda je upoznao Pepea i sve se promenilo.

"Tada sam počeo da uživam u životu", nastavio je Marko i priču potkrepio primerom:

"Ranije nisam mogao da pričam ni pred desetak ljudi, a evo sada govorim pred svima vama. To je govor ljubavi. Ljubav osećam prema svima vama. A osećam da svi imaju ljubav prema meni. Ništa više od toga mi ni ne treba".

Marko ne krije da je teško bilo podneti činjenicu da je oduvek bio u Novakovoj senci.

"Nisam imao jake veze s porodicom. Međutim, vremenom sam ih ojačao. Posle četiri godine otkako idem ovim putem ljubavi znam da me svi vole iskreno", završio je priču Marko Đoković.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Na istom predavanju govorio je i Novak, koji je, između ostalog, pozvao prisutne da "zamisle da je njihov um nebo, a misli su oblaci".

Ukoliko znate španski jezik, možete poslušati celo predavanje, a priča Marka Đokovića počinje na 1:32:46.