PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(FOTO) NAŠI TENISERI U HUMANOJ MISIJI: Bolesni mališani upoznali Đokovića

Objavljeno: 01.02.2017 19:34Izvor: Kurir

Ljubitelji tenisa u Nišu ispunili su halu "Čair" do poslednjeg mesta na današnjem otvorenom treningu Dejvis kup reprezentacije Srbije.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Trening našeg nacionalnog tima gledalo je oko 3.000 teniskih fanova, a tokom sat vremena uživali su u potezima naših teniskih heroja: Novaka Đokovića, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i selektora Nenada Zimonjića.

Foto: TSSFoto: TSS

Većina publike predstavljali su osnovci i srednjoškolci iz Niša, koji su priredili odličnu atmosferu. Igrači su na aplauze uzvraćali malim bravurama na terenu i otpozdravljali ih. Bio je to pravi praznik belog sporta, koji je pokazao da su igrači i TSS doneli pravu odluku kada su otvorili vrata dvorane "Čair" i omogućili ljubiteljima tenisa da osete deo duha Dejvis kupa.

Foto: TSSFoto: TSS

Neposredno posle završetka treninga, Novak, Nenad, Dušan i Filip su se sreli sa grupom mališana koji su ih čekali pored terena. Reč je o deci oboleloj od raka, koji su želeli da upoznaju svoje sportske idole.

Foto: TSSFoto: TSS

Do organizacije ovog susreta došlo je zahvaljujući saradnji NURDOR, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka i kompanije NIS, generalnog sponzora Teniskog saveza Srbije. Dejvis kup reprezentativci su mališanima podelili poklone.

Foto: TSSFoto: TSS
Foto: TSSFoto: TSS