PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VANJA GRBIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Ne pričam s bratom!

Objavljeno: 30.04.2017 14:25Izvor: Kurir

Legendarni odbojkaš otkrio da se retko viđa i čuje s Nikolom Grbićem, aktuelnim selektorom Srbije




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vanja i Nikola Grbić, najpoznatija braća u odbojkaškom svetu, donosili su mnogo radosti našim navijačima dok su harali na terenu u dresu reprezentacije Jugoslavije i Srbije. Međutim, malo ljudi zna da se oni retko viđaju, pa skoro i da se ne čuju.

Upravo ovo je otkrio stariji Grbić, nesuđeni predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.
- Retke su prilike kad imam vremena da podelim koju reč i osmeh s ovim delijom. Više ćemo se družiti na kampu na Zlatiboru - napisao je Vanja na Instagramu uz fotografiju s Nikolom, bratom i aktuelnim selektorom Srbije.

Ova Vanjina izjava izazvala je reakciju na društvenim mrežama, ali i zadovoljstvo fanova što su se braća iz Kleka ipak videla posle dužeg vremena. Osmesi na zajedničkoj fotografiji podsetili su na dane kada su Grbići harali svetskim terenima, pa neka u tom duhu i nastave svoje puteve.

Inače, selektor Nikola Grbić nedavno je objavio spisak reprezentativaca za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Svetsku ligu. Srbija će igrati u grupi E druge runde, od 24. do 28. maja u Zagrebu sa Hrvatskom, Belorusijom, Danskom, Švajcarskom i Norveškom. Pobednici grupa će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo, dok će šest drugoplasiranih selekcija izboriti plasman u treću rundu.

Novi izazov
NIKOLA POSVEĆEN „ORLOVIMA“

Na spisku reprezentativaca koje je selektor Nikola Grbić nedavno objavio nalaze se: Jovović, Brđović, Bučuljević, Atanasijević, Luburić, Blagojević, Rosić, Majstorović, Škundrić, Stanković, Podraščanin, Lisinac, Krsmanović, Okolić, Mašulović, Simić, Kovačević, Ivović, Petrić, Katić, Kujundžić.