PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SRBI LUDACI SRUŠIĆE BALKON! Više od POLA srpskih sportista vraća se iz Rija sa MEDALJOM!

Objavljeno: 21.08.2016 11:39Izvor: medio.rs

Balkon skupštine grada Beograda neće izdržati toliko trofejnih sportista i toliko odličja na jednom mestu! Više od POLA srpskih takmičara vraća se iz Rija sa medaljom! Podatak za nevericu...




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kada se spusti zavesa večeras na Olimpijske igre u Riju, u bilansu medalja pisaće da je Srbija uzela osam odličja. Medalje u timskim sportovima se oduvek računaju kao jedna.

Međutim, podatak koji je za strahopoštovanje: od 103. sportista, koliko je Srbija poslala na Igre u Riju, njih 54 se vraća sa medaljom oko vrata! Više od pola ekspedicije!

Na čuvenom balkonu trebalo bi da bude 13 vaterpolista, 12 košarkašica,12 odbojkašica, 12 košarkaša, Davor Štefanek, Ivana Španović, Tijana Bogdanović i kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić. Slovom i brojem - 54. srpskih sportista!

AP/Photo

To je pravi rudnik plemenitih metala koji će biti donet u Srbiju! 

Ostaje žal što među osvajačima medalja nema Novaka Đokovića, strelaca, Milice Mandić, još nekog od kajakaša, jer su u sve njih ulagane velike nade. Ali, sa istim ciljem, da dođu do medalje, u Rio je došlo više od 11.000 sportista iz svih zemalja sveta. 

reuters

U Londonu 2012. godine Srbija je osvojila četiri medalje. U Riju osam, duplo više. Jasno je onda čemu ćemo se svi nadati pred Tokio 2020. godine... 

INFORMER.RS