PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ŠORKA VREDNA POLA MILIJARDE Mejveder srušio Mekregora!

Objavljeno: 27.08.2017 10:28Izvor: Alo!

Bokserski šampion srušio je UFC legendu legendu Konora Mekgregora.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Flojd Mejveder "ućutkao je" je Konora Mekregora u ringu! Jubilarna 50. pobeda slavnog boksera koji je u deset rundi uspeo da sruši UFC legendu.

Nakon spektakularnog meča koji je pratio ceo svet, Mejveder je odao počast Ircu i rekao da je Mekregor pokazao da "vredi".

- Bolji je nego što sam očekivao - priznao je Mejveder.

Mekregor je rekao da ga Mejveder nije jako udarao, ali da je pokazao da je veoma "čvrst".

- Bio je iskusniji i koncentrisaniji, imao je plan borbe - rekao je Mekregor i dodao da je ovo za njega bilo veliko iskustvo. Borbenom Ircu je samo žao što nije "pao" kako dolikuje.

- Možda je sudija malo prerano zaustavio borbu. Bilo bi mi draže da me je nokautirao kao čoveka, nego ovaj prekid. Trebalo je da me pusti... Pa, samo sam bio malo umoran - dodao je Mekgregor.

Mekregor i MejvederMekregor uspeo da izbegne nekoliko udaraca, Foto: Tanjug/AP

Tok meča:

Istorijski meč je počeo oko 6 sati jutros. Prva runda je bila poprilično "mirna". Mekgregor se nije branio, dok je Mejveder bio prilično pasivan. Međutim, druga runda je bila mnogo dinamičnija. Naime, Mekregor je pokušao nekoliko puta da uhvati Mejvedera i da ga "mlati" u UFC stilu.

Irca su nekoliko puta morali i da opominju pošto Mekgregor nekoliko puta nije umeo da se susdrži, pa je udarao "čekić" u potiljak.

Mejveder je tokom četvrte runde uspeo da zada par dobrih udaraca. Istim tempom je nastavio i u petoj, međutim nije uspeo Mekregoru da zada nijedan snažan udarac. Sudija je opet morao da interveniše jer je Mekregor ponovo rukama obgrlio protivnika što nije dozvoljeno.

Tokom šeste runde krenula je ozbiljna razmena udaraca! Krenuo je pravi "boks" i publika je skočila na noge. Učinilo se da je u jednom trenutku Mekregor u ozbiljnom problemu jer je Mejveder krenuo da niže udarce, međutim, brzo se povratio i potom krenuo u kontranapad.

Mekregor i MejvederMekregor se u pojedinim trenucima jedva držao na nogama, Foto: Tanjug/AP

sedmoj rundi Mejveder je zadao par snažnih udaraca, pa je Mekregor pokušavao da se spasi zagrljajem. To nije mnogo pomoglo jer je Mejveder nastavio snažno da bije. Iako je bokser pokušao što pre da završi meč, to mu nije pošlo za rukom te su udarci nastavili da se nižu.

Osmu rundu Mekregor je krenuo krvnički. Zadao je Mejvederu nekoliko snažnih udaraca. Mejveder je povukao nekoliko atipičnih poteza i protivniku je okretao leđa.

devetoj rundi je krenuo pravi šou program jer je Mekregor počeo da zadaje nedozvoljene udarce, sudija je odmah intervenisao, ali Mekregor je nastavio da udara Mejvedera! Bokser mu je ubrzo uzvratio i činilo se da će Mekregor da se sruši, ali je uspeo da se održi na nogama. Ircu je vidno popustila koncentracija i nije više u stanju da održi gard. Na kraju devete runde Mekregor je bio vidno umoran, ali ga vredna nagrada tera da izdrži još udaraca.

Na početku desete runde Mekregor je krenuo u akciju, ali je odmah potom zagrlio Mejvedera koji je Irca potom saterao u ćošak i krenuo da niže udarce. TEHNIČKI NOKAUT - prekinut meč!

Podsetimo, vrednost okršaja, prema svim procenama je pola milijarde dolara!

Obe strane su potpisale ugovor po kojem ne smeju u javnosti da saopšte koliko će zaraditi od meča, ali se spekuliše da će Mejveder svom abnormalnom bogatstvu dodati novih 100 miliona zelenih novčanica.