PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

RAĐENU 200.000€ OD RUMUNA! Nikola: Srećan sam što ću opet igrati vaterpolo, to je najbitnije!

Objavljeno: 14.09.2016 14:12Izvor: medio.rs

Nikola Rađen će će od 17. februara, kada mu ističe suspenzija zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, zaigrati za Oradeu. Zadovoljan sam ugovorom sa Rumunima, poručio Nikola




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Srpski vaterpolista Nikola Rađen karijeru će nastaviti u rumunskoj Oradei i za to će dobiti ugovor na 200.000 evra, saznaje Informer!

On će za novi klub debitovati posle 17. februara, kad mu ističe suspenzija zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci!Nekadašnji vaterpolista Crvene zvezde i Partizana bio je suspendovan na četiri godine, nakon što je pao na doping testu posle meča Srbije i Španije u Madridu 17. februara 2015. Rađen je uložio žalbu sudu u Lozani, pa mu je kazna smanjena na dve godine.

Konkretna ponuda

Rađen je sa klubom iz Rumunije potpisao ugovor na godinu i po dana. On nije želeo da potvrdi naša saznanja da će za 18 meseci dobiti 200.000 evra, ali je rekao da je zadovoljan ugovorom.

Oradea mi je pre nekih mesec dana poslala konkretnu ponudu i brzo smo se dogovorili. Dobio sam dobar ugovor, ali ne bih da govorimo o kojoj se cifri radi. Srećan sam što ću ponovo igrati vaterpolo i mislim da je to najbitnije, ostalo je sve manje važno - kazao je Rađen za Informer.

Posle smanjenja suspenzije, Rađen je, pored Oradee, imao ponude još dva kluba iz Turske i Grčke. On kaže da mu je veoma drago što u svetu vaterpola i dalje imaju poverenje u njega i da će sve uraditi kako bi ga opravdao.

Veoma sam zahvalan upravi kluba na pruženoj prilici, kao i svima koji su bili uz mene za ovo vreme. Ovo predstavlja kraj jednog perioda koji sam uspeo da prebrodim, zajedno sa porodicom i prijateljima. Zaista sam potpuno promenio svoj život. Puno sam naučio iz svega što mi se dogodilo i to je sada iza mene - objasnio je Rađen.

Velike ambicije

Rađen je istakao da ga ne plaše dodatne doping kontrole.

Nema razloga da se plašim, sve je to sad iza mene. Pa testirali su me bar pet puta i sad dok sam pod suspenzijom - kazao je Rađen i dodao:

Sada samo razmišljam kako što bolje da se pripremim i pomognem svom novom timu. Imamo velike planove, želimo da osvojimo prvenstvo i Kup, a onda da pokušamo da uradimo nešto i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Želi nazad u reprezentaciju

Srpski vaterpolista kazao je da ima želju da se jednog dana vrati u reprezentaciju Srbije, ali je istakao da će o tome odlučiti selektor Dejan Savić.
- Želja postoji, to je normalna stvar. Svaki vaterpolista ima želju da zaigra za reprezentaciju, pa i ja. Sad, da li će me zvati selektor ili ne, to ne zavisi od mene. Nisam mlad, a i na mom mestu ima odličnih mladih igrača - kazao je Rađen.

informer.rs