PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PRONAĐEN NESTALI VESLAČ: Martin Mačković prebačen u bolnicu!

Objavljeno: 14.08.2017 16:02Izvor: Kurir

Srpski veslač Martin Mačković nestao je u subotu pre podne u Berlinu, pronađen je u okolini Berlina i prebačen u bolnicu.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Na društvenim mrežama oglaiso se njegov otac Stevan Mačković koji je kratko napisao da je Martin pronađen i da je sa njim sve u redu.

FOTO: PRINTSCREEN

"Obaveštavamo javnost da je Veslački savez Srbije od porodice Mačković dobio informaciju da je njihov sin Martin, veslački reprezentativac Srbije i osvajač mnogobrojnih medalja sa najvećih međunarodnih takmičenja, pronađen u Nemačkoj i da je sa njim sve u redu. Ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima koji su izrazili zabrinutost otkako je porodica Mačković putem društvenih mreža objavila informaciju da su sa Maritnom izgubili svaki kontakt od subote ujutru i da su ubrzo posle toga prijavili njegov nestanak. VSS se, takođe, zahvaljuje Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata pronašli našeg veslača", stoji u saopštenju Veslačkog saveza Srbije.

FOTO: VELSAČKI SAVEZ SRBIJE

U toku prethodnog dana društvenim mrežama se proširila informacija da je mladi veslač Martin Mačković nestao bez traga u subotu pre podne u Berlinu, a porodica je apelovala na sve koji nešto znaju da odmah jave.

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu.

Da podsetimo, Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio branzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u disciplini dvojac bez kormilara.