PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

NJENE SUZE SU NAS DIRNULE: Zlatna lepotica Ivana plače dok stoji pred srpskom zastavom!

Objavljeno: 23.06.2015 14:30Izvor: Telegraf.rs

U periodu smo kada Srbija ima samo razloga za ponos kad su u pitanju sportski uspesi




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Sve nas je iznenadila i oduševila vest da naša ekspedicija na Evropskim igrama u Bakuu donosi još jedno zlatno odličje, i to u sportu za koje mnogi nisu ni znali da imamo predstavnika.

Ivana Jandrić postala je zlatna sambo devojka, a tokom intoniranja himne, pokazala je radosnicama koliko joj ovaj uspeh znači.

Ivana je u finalnoj borbi savladala takmičarku iz Belorusije Namozovu Volhu rezultatom 2:1.

– Više sam nego srećna i zadovoljna. Nakon objavljivanja žreba nisam baš bila oduševljena niti sam očekivala ovaj rezultat, ali ispostavilo se kao dobra stvar. Devojka koju sam pobedila u finalu me je pobedila u polufinalu Evropskog prvenstva pre samo mesec dana.

– Ovde sam došla do finala, znala sam da imam medalju, ali bila mi je lična satisfakcija da se revanširam, da dokažem sebi da sam bolja, da sam u formi i da mogu da dobijem svaku protivnicu– rekla je Jandrićeva, a preneo Olimpijski komitet Srbije.

Njen trener Veselin Novaković bio je prezadvoljan.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

– Presrećan sam zbog Ivanine zlatne medalje. U ovakvoj konkurenciji, sa tri aktuelne svetske i evropske prvakinje ni najveći optimista ne bi mogao očekivati zlatnu medalju, ali ogroman rad koji smo mi uložili poslednjih par meseci reflektovao se danas zaista u punom sjaju. Ivana je ispunila neko moje očekivanje. Govorio sam da moramo puno da radimo i radili smo. Ona je izuzetno odgovorna i poslušna. Verovao sam u to da može da bude prva. Verujem da će u budućnosti biti i Svetski šampion. Zlatna medalja sa prvih Evropskih igara nije mala stvar. Ova medalja će biti deo istorije.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: OKS

Foto: OKS

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug