PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

FILIP FILIPOVIĆ OTKRIO: Svi su u Riju navijali za nas, a Crnogorci su mi ulili snagu za finale!

Objavljeno: 28.08.2016 13:30Izvor: medio.rs

Najbolji vaterpolista Olimpijskih igara Filip Filipović otkrio je da su u finalu turnira u Riju igrači svih drugih reprezentacija navijali za Srbiju protiv Hrvatske




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Jednostavno, svima je bila želja od srca da tako dominatni tim, kakav je Srbija godinama, kruniše olimpijskim zlatom neverovatnu nisku uspeha.

Moram da istaknem da su za nas navijali svi učesnici! Osim, naravno, Hrvata. Svi su znali da nam ovo zlato pripada. I zato je na kraju ispunjena sportska pravda, pevali smo "Bože pravde" - otkrio je Filipović za Žurnal.

On je dodao da je njega presudno, pred finale, uticao susret i razgovor sa igračima Crne Gore.

Pričao sam sa Lekom Ivovićem, zatim sa Šćepanovićem, a posle i Perom Porobićem. Rekli su mi neke stvari i onda sam znao da nema šanse da izgubimo!

Filipović je poručio da je zlato vaterpolista u Riju ujedno i omaž nekim prethodnim generacijama koje nisu uspele da do njega dođu.

Znam da su presrećni bili i momci iz prethodne generacije. Dača Ikodinović je bio u Riju sa nama, znam da je i Aca Šapić silno želeo to zlato. I zbog nas i zbog Savića i Vujasinovića - naglasio je Filip Filipović.

INFORMER.RS