PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) ŠOK NA SVEČANOJ CEREMONIJI U BUDIMPEŠTI: Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje na pobedničkom postolju

Objavljeno: 30.07.2017 12:27Izvor: Kurir

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović i golman Gojko Pijetlović skinuli su bronzane medalje čim su im dodeljene na pobedničkom postolju.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vaterpolisti Srbije zauzeli su treće mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, pa su se prvi popeli na postolje prilikom ceremonije dodele medalja.

 

Bronzana odličja su se prvo našla na grudima Filipovića, odmah zatim i Gojka Pijetlovića, ali su ih njih dvojica skinula!

Moguće je da su na taj način izrazili protest prema suđenju na Svetskom prvenstvu, naročito u polufinalnom duelu sa Hrvatskom.

"Sačuvaćemo sve reči za nas, ali ovo je stvarno sramno u kom pravcu ide ovaj vaterpolo, kada protiv ekipe Srbije nije dovolno da se igra samo u protivničkoj kapici, već moraju i ljudi okolo da urade sve što mogu da nas svrgnu sa trona. Uspeli su, ali zamalo, jer smo osvojili medalju i ostvarili cilj za ovu godinu. Čestitke momcima i samo stručnom štabu. I ovo leto smo, kao i mnoge do sada, izneli sami", izjavio je Filipović ranije danas posle pobede nad Grčkom u borbi za bronzu.

UNIQA zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.