PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PORUKA HRVATA ODUŠEVILA REGION: Treba imati onu stvar i navijati za Srbiju protiv Amerike u finalu

Objavljeno: 21.08.2016 21:07Izvor: Kurir

Uoči finala Olimpijskog turnira u košarci u kome se od 20.45 sastaju Srbija i SAD podrška izabranicima Aleksandra Đorđevića stigla je i iz Hrvatske.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Rivalstvo navijača Srbije i Hrvatske poslednjih decenija ne odiše pozitivnim stvarima, ali ima onih koji nisu opterećeni prošlošću i dnevno-političkim odnosima.

Naprotiv, ima i onih Hrvata koji će večeras biti uz "Orlove". Jedan od njih je objavio poruku koja je oduševila region, uz objašnjenje zašto njegovi sunarodnici treba da navijaju za Srbiju.

"Svako tko ima ikakve veze sa sportom uopšteno, pogotovo s košarkom i ko shvata odnose u košarci, svako ko ima imalo osećaja za pravdu (sportsku) i svako ko ima snage da se izdigne iznad svakodnevnih političkih sranja i nacionalističkih trovanja, ovaj put na našoj hrvatskoj strani, navijaće danas za Srbiju... Siguran sam da svi naši košarkaški velikani, uključujući pokojnog Dražena (Petrović) i Krešu (Krešimir Ćosić), danas navijaju za Srbiju. Treba imati muda i najvećem suparniku priznati da je trenutno bolji i navijati za njega. Pun mi je ku*ac ovih fejk drim timova, samo je jedan to ime mogao da nosi. Ajmo braćo Hrvati, ne budimo pizde, večeras ne igra ni Vučić, ni Šešelj, ni Dačić, nego njihovi vrhunski sportisti, vredni momci kao i naši, i neka poderu te ku*čeve Amere kad mi već nismo dobili tu priliku", napisao je on.

Navijač, Foto: PrintskrinNavijač, Foto: Printskrin