PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Košarkaš već našao novu devojku? Raskinuli Miroslav Raduljica i lepa Stefana Veljković

Objavljeno: 10.01.2017 10:42Izvor: medio.rs

Srebrni srpski olimpijci iz Rija, posle dve godine, nisu više zajedno. Sjajna odbojkašica boravi u Poljskoj, dok se iskusni košarkaš hvali novom vezom, pišu domaći mediji.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Stefana Veljković i Miroslav Raduljica nisu više u ljubavnoj vezi, saznaje Kurir iz izvora bliskih ovom sportskom paru. Njih dvoje su se razišli krajem prošle godine, ali ostali su u prijateljskim odnosima. 

Udaljenost, ali i neslaganja u vezi uticali su da Veljkovićeva i Raduljica ne budu više zajedno. Odbojkašica ove sezone igra u poljskim Policama, dok je košarkaš član Armanija iz Milana.

FOTO: DADO ĐILAS

Kurir piše i da, sudeći po poslednjim fotografijama iz Italije, Raduljica ima novu devojku.

Inače, poznati srpski sportski upoznali su se 2015. godine, kada su i uplovili u emotivnu vezu. Ljubav je potrajala gotovo godinu, a onda je usledio raskid. Ipak, na Olimpijskim igrama Miroslav i Stefana obnovili su vezu, ali očito to nije opstalo na duže staze.

Njih dvoje gotovo da nisu govorili javno o svojoj ljubavi, a samo je magazin Story uspeo da od Stefane dobije ispovest na tu temu, i to krajem 2015. godine.

Jedino što o tome mogu da kažem je da se Miroslav i ja odlično slažemo, u suprotnom ne bismo bili zajedno. Podržavamo se i volimo - bila je jedina izjava o njihovoj ljubavi.

STORY.RS