PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DOTAKAO DNO ŽIVOTA: Spiskao 100 miliona dolara, sada prodaje medalju kako bi preživeo

Objavljeno: 31.07.2014 12:48Izvor: Kurir

Kada zaradite 100 miliona dolara, lako je zaboraviti na Boga. Kriv sam. Zaboravio sam na odlaske u crkvu nedeljom. Ali, On me je vratio pod svoju zaštitu, rekao je 42-godišnji bivši košarkaš




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Četvorostruki učesnik Ol-star utakmica NBA lige i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju, Vin Bejker preživljava najteže dane u svom životu.

Bejker je, kako bi preživeo, stavio na aukciju medalju koju je osvojio 2000. godine u Australiji. Početna cena je 35.000 dolara, a licitacija će biti završena 20. avgusta.

Za 13 godina NBA karijere Bejker je bio član Milvokija, Sijetla, Bostona, Njujorka, Hjustona i LA Klipersa, i zvanično zaradio nešto više od 97 miliona dolara. Kako se karijera bližila kraju tako se sve češće pisalo o problemu koji ima sa alkoholom, kao i lošim finansijskim ulaganjima.

Bejker je bio član druge i treće najbolje petorke NBA, a u Sidneju je igrao na osam utakmica i imao prosek od osam poena i tri skoka po meču. Imao je saigrače poput Džejsona Kida, Kevina Garneta, Alonza Moninga, Vinsa Kartera...

"Kada zaradite 100 miliona dolara, lako je zaboraviti na Boga. Kriv sam. Zaboravio sam na odlaske u crkvu nedeljom. Ali, On me je vratio pod svoju zaštitu", rekao je 42-godišnji Vin Bejker.